Цецка Цачева: Вярвам, че победата ще бъде наша!

02.10.2016 13:05

11.02.cacheva

„Ще бъда гарант на Българската конституция, с г-н Манушев ще отстояваме националния интерес на България” .Това каза кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева. Нейната кандидатура бе обявена днес в зала 6 на НДК от министър-председателя Бойко Борисов. За кандидат за вицепрезидент бе посочен вицеадмирал Пламен Манушев.

В първото си изказване като кандидат за президент на Р България Цачева благодари за оказаното й доверие. „Аз бързам да кажа – нямам илюзии, и в живота, и в политиката – доверие се дава от приятели, от съмишленици, но доверието се отстоява и защитава. Днес аз и г-н Манушев получаваме доверието на най-голямата, най-силната политическа партия, партията, която пое отговорността за съдбата на България в днешния сложен свят. “, подчерта Цецка Цачева.

И добави, че президентът на републиката олицетворява единството на нацията.

„Аз не тръгвам на битка, аз тръгвам на състезание, в което ще победи избраният от българския народ. И защото всички ние заедно работихме в последните години в интерес на българските граждани ще продължим да работим в интерес на българските граждани, вярвам, че победата ще бъде наша“, заяви кандидатът за президент на ПП ГЕРБ.

„Приятели, освен политик, аз съм още юрист, адвокат и майка. Знам какво е да разчитат на теб, знам какво е да защитаваш, какво е да подкрепяш“, добави Цецка Цачева.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: