„Спартак“ излиза днес срещу „Ботев“ (Враца) без капитана си Иво Иванов

10.09.2016 9:01

10.09.ivo

Днес „Спартак” (Плевен) е домакин на „Ботев” (Враца) в среща от 5-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Двубоят е от 17:00 часа на стадион „Плевен“. Той ще е официален дебют за новото треньорско ръководство – Ферарио Спасов и асистента му Бойко Цветков, информира Димитър Стефанов, пресаташе на плевенския клуб.

Въпреки промените в спортно-техническия щаб и отбора, обстановката е спокойна. Плевенският тим ще излезе срещу врачани без капитана си Иво Иванов, който лекува контузия. По същата причина за пореден път извън групата остава Теодор Коларов. Добрата новина е завръщането на вече възстановения след операция нападател Преслав Антонов.

„Момчетата се подготвяха за този мач изключително сериозно. Анализирахме представянето на отбора до момента, знаем грешките, а също и как да ги отстраним. Предстои ни двубой на собствен терен и трябва да сме наясно като отбор какво искаме от него – победа. С мисълта за нея ще излезем. Сигурни сме, че няма да е лесно. Ботев е труден противник и това се потвърждава от представянето и класирането му до момента“, коментира старши треньора на Спартак – Ферарио Спасов.

V кръг – 10 септември 2016, събота, 17:00 часа:

Спартак (Плевен) – Ботев (Враца) 

Стадион: „Плевен“  

Главен съдия – Мартин Стоименов  

Асистенти – Владимир Велев и Любин Димитров 

Четвърти съдия – Петър Григоров – четиримата от София  

Съдийски наблюдател – Николай Петров – Габрово

Снимка: „Плевен за Плевен“, архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: