Спартански скастри общинарите, че не уважили честванията за Съединението

07.09.2016 17:02

6.09.saedinenie1

Огорчен от факта, че при вчерашните чествания в Плевен по повод Съединението на Княжество България и Източна Румелия, представителите на Общинската администрация са били доста малко, бе днес кметът Георг Спартански. Това стана ясно от изказването му по време на редовната седмична оперативка.

Кметът коментира, че присъствието на общински служители може да стане като по Живково време – да се пусне списък и всички под строй да вървят към мероприятието. „Другият вариант е да се чувстваме съпричастни към усилията на общинското ръководство и да уважаваме мероприятията, които организира и са по повод официални и национални празници. Това, което вчера забелязах е изключително камерното присъствие на общински служители на това и не само на това публични мероприятия”, добави Спартански. И призова да бъде уважаван труда на хората, които организират честванията, разпъват сцени, осигуряват осветление, столове, когато е необходимо.

„Преди да сме служители на Общината, би трябвало първо като българи да се почувстваме няколко пъти в годината съпричастни и да участваме лично в такива събития, а не за да се покажем лично пред кмета” , каза още Георг Спартански.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: