42-ма са наградените служители от МВР в Плевен по повод професионалния празник 5 юли

04.07.2016 16:18

24.10.mvr

Днес на тържествено събрание в сградата на ОДМВР – Плевен присъстваха прокурори, представители на местното самоуправление и ръководители на специализирани структури за противодействие на престъпността. По случай празника на МВР – 5 юли, за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения са наградени 36 служители от ОД на МВР – Плевен.
Министърът на вътрешните работи е наградил 3 служители с писмена похвала – началник на РУ Долни Дъбник Мирослав Петров, РУ Гулянци Валентин Георгиев и РУ Левски Петьо Пъшев. Заместник-министър Красимир Ципов е наградил също 3 служители.
Главният секретар на МВР е наградил 5 служители с писмена похвала. Старши комисар Красимир Начев е наградил 25 служители от ОДМВР – Плевен също с „писмена похвала”. Директорът на института по психология МВР е наградил един служител от Психологична лаборатирия – Плевен. Наградени са и служители от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Плевен. Министърът на вътрешните работи е наградил един огнеборец, главният секретар на МВР- двама, директорът на главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – трима.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: