Турнир по пет вида спорт организират в Медицинския университет в Плевен

31.03.2016 8:01

31.03.mu

В дните от 13 до 22 април включително в спортната зала на МУ – Плевен ще се проведе спортен турнир по инициатива на Студентския съвет при МУ – Плевен със съдействието на сектор Спорт. Турнирът ще включва следните спортове: футбол (отбори по 6 души), тенис на маса (индивидуално), баскетбол (отбори по 6 души, от които минимум 1 жена), волейбол (отбори по 6 души, от които минимум 2 жени), бадминтон (индивидуално).
Всички студенти в МУ – Плевен могат да се запишат за участие чрез лично съобщение на страницата на турнира или чрез e-mail на: [email protected]. Записването става в следната форма: три имена, факултет, специалност, курс, фак. номер, спорт.
Участниците трябва да се запишат с отделно съобщение/ e-mail за всеки спорт, в който желаят да се включат. Всеки студент има право да се запише за повече от един спорт, с изключение на спортовете, които се провеждат в един ден (не е възможно едновременно записване за спортовете баскетбол и волейбол, както и футбол и тенис на маса, поради припокриване на времето за срещите).
Записването за отборните спортове става като:
група от 6 или по-малко души (от 2 до 5 към които ще се добавят хора до запълване) се записват като отбор с едно съобщение/e-mail
индивидуално записване – всеки записан индивидуално за колективен спорт се разпределя автоматично в отбор, в който не е запълнена бройката от 6-ма играчи.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: