Преизбраха Цветан Антов за председател на общинската структура на АБВ в Плевен

29.03.2016 15:01

abv

Цветан Антов е бил преизбран за председател на общинската структура на АБВ в Плевен. За негови заместници са избрани Венцислав Конов, Поля Томова и Иван Дачев, избран е и Общински съвет от 20 души.

Изборът на ръководство на общинската структура на АБВ е станало снощи по време на Общинска отчетно-изборна конференция на партията в Плевен. Това съобщи днес Цветан Антов на брифинг в пресклуба на БТА, на който участваше и зам.-председателят на партията Румен Петков.

По време на конференцията са били изнесени два доклада – за развитието на партията през последната година и втория за работата на групата общински съветници от АБВ в местния парламент на Плевен. За близо 1 година партията е увеличила с 200 души членската си маса на територията на общината, подчерта Цветан Антов.

На конференцията са били приети решения, обобщени в 8 точки. Като точка едно е приоритетът в работата на общинската структура на АБВ за тази година – изборите за президент и вицепрезидент на Р България. От АБВ ще се съсредоточат и към укрепване на общинската организация, участие в евентуални частични избори за кмет на село Тодорово, активна работа за привличане на нови членове и създаване на клубове, взаимодействие с други политически сили, организиране на приемни на общинските съветници и на зам.-областния управител Красимир Иванов, активна намеса на АБВ в културния живот на Плевен – честванията на годишнините на Гена Димитрова, Катя Попова и акад. Светлин Русев, както и ангажимент на АБВ чрез общинските съветници на партията за изготвяне на стратегия за развитие на спорта в община Плевен.

Общо до момента в област Плевен са проведени шест общински конференции на АБВ. Форумите по общини трябва да приключат до 20 април, тъй като на 15 май ще се проведе националната конференция на партията в столицата.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: