Концерт „Заедно ще сбъднем мечтите си“ ще се проведе днес в Плевен

15.03.2016 11:16

 

18.03.koncertПревърналият се вече в традиция концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си”, посветен на Световния ден на социалната работа, ще се проведе днес в зала „Катя Попова“ от 17,00 часа. Съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги от гр. Плевен и Областта да сбъднат мечтата си, да реализират творческите си възможности.
Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групиот гр. Плевен и Област Плевен: Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост – Плевен; Дом за деца, лишени от родителска грижа “Детелина” – Плевен; Дневен център за възрастни с увреждания – Плевен;Помощно училище “П. Р. Славейков” – Плевен;Център за настаняване от семеен тип по Проект: Предоставяне на социални услуги в общността – 6 ЦНСТ за деца и младежи, изведени от специализирани институции – Плевен; Център за настаняване от семеен тип „Приятели“ – Плевен;Център за социална рехабилитация и интеграция – Плевен;Дом за деца, лишени от родителска грижа “Младен Антонов” – с. Тотлебен, общ. Пордим.
Талантливите ученици отIIIа клас наОсновно училище „Единство“ – Плевен с много любов и съпричастност са изработили рисунки, които ще поднесат на участниците в концерта. Специален поздрав по случай професионалния празник за всички социални работници ще бъдат прекрасните изпълнения на Карина Георгиева, Калинка Рачева и Румен Марков. Техните поздрави са за всички служители от социалните услуги, които неуморно се трудят, за да помогнат на всички, които имат мечти да се сбъднат.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: