Влади започна процедури в клиника в Турция

02.03.2016 16:20

vladi turciq

Плевенчанинът Владимир Петров, който се нуждае от лечение след претърпяна тежка катастрофа, вече е започнал първите си процедури в клиника в Турция. Това информират неговите родители чрез социалната мрежа Фейсбук.

На младежа са му направени пълни изследвания и му е поставена първата доза ботокс, която ще бъде последвана от още, за да може да се пристъпи към следващия етап – ползване на т.нар. уред локомат.

Ще припомним, че Владимир Галинов Петров от Плевен остава инвалид след катастрофа с мотор през  април 2012 г., при която получава тежка мозъчна контузия. Специалисти от турската клиника дават надежда за лечение на плевенчанина.

Ако искате да дарите за възстановяването на Влади, може да го направите и чрез откритата банкова сметка:

IBAN: BG10FINV91501316670089 в „ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА“

Титуляр:Владимир Галинов Петров

Към каузата да се помогне на Влади се присъедини и Плевенска филхармония. В деня на двата концерта с участието на Орлин Горанов, Галя Ичеренска и Плевенска филхармония ще се продават картички на стойност 5 лв.

Ще има и кутия, в която ще може да участвате със средства според вашите възможности! Концертите са на 11 март в 19 часа и на 12 март в 18 часа в зала „Емил Димитров“ на читалище „Съгласие“, а билетите вече са в продажба.

Снимка: личен архив, Фейсбук

#тагове:

НАЙ-НОВИ: