Никол Петрова спечели за втора поредна година състезанието „Spelling Bee“ в СОУ „Иван Вазов“ – Плевен

27.02.2016 13:02

27.02.bee

За поредна година в СОУ „Иван Вазов“ – Плевен се проведе състезанието „Spelling Bee”. Целта в него е децата, които участват, да спелуват правилно дума, дадена им от журито. Тази година учениците, които се явиха, бяха много добре подготвени. Едни от най-малките ученици (3-4 клас) дори останаха до финала. Последните трима участника, които мереха знания, бяха Велислав Въглев, Александра Руменова и Никол Петрова. В продължение на 36 кръга децата се представиха повече от перфектно.
На трето място се класира Велислав Въглев от 4г клас. Второто място зае Александра Руменова от 6б клас, а на първо място за втора поредна година е Никол Петрова също от 6б клас. Всички ученолюбиви пчелички получиха грамота, линия с логото на състезанието, както и бурканче с мед от Федерацията на българските пчелари.
Журито в английското състезание: Йоана Дойнова, Камелия Добрева и Десислава Бинова споделят, че борбата за първото място е била много по-оспорвана от миналогодишната, както и че учениците са били много по-добре подготвени.
Автор: Йоана Кирилова („В@з Буки Веди“)

#тагове:

НАЙ-НОВИ: