Плевенчани ще научат как да възстановят здравето си по системата на Норбеков

08.02.2016 11:56

8.02.norbekov

Възстановяването на опорно-двигателния апарат ще бъде един от акцентите в учебно-оздравителния курс по системата на акад. Мирзакарим Норбеков, който стартира на 20 февруари в Плевен. В рамките на 9 дни курсистите ще имат възможността да получат инструментите, с които да нормализират здравето на гръбнака и ставите. И не само това. Те ще могат да укрепят сърдечно-съдовата, нервната, имунната, ендокринната система, ще възстановят зрението си, ще имат възможността да работят по отстраняване на белези след травми и операции, ще се научат и как да подобрят функциите на дихателните органи.
Обучението ще води Мария Ненова – филолог, психолог, педагог с 24-годишен опит в работата с деца и възрастни. Вдъхновен преводач и изследовател, понастоящем Мария е трансформационен треньор и преподавател по системата на акад. Норбеков. Ученичка е на д-р Гузал Тажибаева, която повече от 15 години е един от водещите тренери по тази методика и чийто личен наставник е Мирзакарим Санакулович. Мария Ненова води оздравителни курсове по системата на Норбеков за деца и възрастни. Автор е на мотивационни тренинги и тренинги по позитивно родителство.
Учебно-оздравителният курс по Системата на акад. М.С. Норбеков ще се проведе от 20 до 28 февруари от 18.00 до 22.00 часа в конферентна зала 1, етаж 12 на Търговски център „Мания тауър”, гр. Плевен. За повече информация: www.norbekov.bg; Силвия Цветкова – 0889 906140

#тагове:

НАЙ-НОВИ: