Какво ще гледаме на сцената на плевенската Драма през февруари?

30.01.2016 14:23

30.01.dkt

С разнообразен афиш ще зарадва ценителите на театралното изкуство в Плевен и през февруари трупата на ДКТ „Иван Радоев“. Продължава успешното представяне на спектакъла „Боряна“ на режисьора Димо Дешев, който плевенчани ще могат да гледат на 3 и 23 февруари от 19 ч., както и на 29 февруари от 10 ч. Също на Голяма сцена ще се играе и най-новото заглавие от репертоара на плевенските театрали – „Катаклизми“ с режисьор Десислава Стоянова. Представленията ще бъдат две – на 11 и 18 февруари от 19 ч. Третият спектакъл с участието на актьорите от трупата на ДКТ „Иван Радоев“, който ще се играе идният месец, е „Чудесно семейство“ на режисьора Маргарита Мачева. Датата за него е 10 февруари от 19 ч. На Камерна сцена пък в програмата е включен спектакълът „Отворена брачна двойка“ – постановка на Ива Николова. Него плевенчани и гостите на града ще имат възможността да гледат на 5 и 29 февруари от 19 ч.
Три са заглавията на гостуващи театри, които предстои да видим в Плевен, а участието на популярни актьори в тях гарантира голям интерес. За втори път в нашия град ще бъде представен спектакълът „Агенти“ на ДКТ „Васил Друмев“ – Шумен, който ще можем да видим на 15 февруари от 19 ч. Той е с участието на Ивайло Захариев и Михаил Билалов. На следващия ден отново от 19 ч. гост на плевенска сцена ще е Иван Ласкин, когото ще видим в „Иванов“ на ДТ – Стара Загора, а на 22 февруари пак от 19 ч. в програмата е включена постановката „Игра на дама“ на ДТ – Хасково с участието на Калин Врачански.
Разбира се, в афиша не липсват и заглавия за най-малките зрители. На 12 февруари от 12.30 ч. и на 29 февруари от 16 ч. на Голяма сцена ще се играе „Магьосницата от Долната земя“. Две постановки ще видят плевенските малчугани и на Камерна сцена. Това са „Куклена фиеста“ – на 10 и 11 февруари от 10 ч. и „Екокарнавал“ – на 15 февруари от 11 ч.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: