Тече интензивна работа по почистване на алеите в парк „Кайлъка”

05.01.2016 14:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Алеите в парк „Кайлъка” са достъпни за разходка за всички посетители, въпреки натрупалия сняг през последните дни. В това заедно се увериха днес областният управител Ралица Добрева, народният представител Владислав Николов и председателят на Общинския съвет Мартин Митев, информираха от пресцентъра на Областна администрация – Плевен.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Позатоплилото се време и зимната красота на парк „Кайлъка” отново бяха привлекли доста граждани. Този път обаче тяхната разходка бе съпроводена и с приятна изненада, защото завариха работници да чистят снега по алеите и около пейките. Инициативата на областния управител Ралица Добрева, срещнала подкрепа и от председателя на Общинския съвет Мартин Митев, бе положително оценена от хората особено в навечерието на Йорданов и Ивановден.

Областният управител Ралица Добрева, народният представител Владислав Николов и председателят на Общинския съвет Мартин Митев благодариха на работниците и се спряха с разхождащите се в „Кайлъка”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Парк „Кайлъка” е природното богатство на Плевен, на което жителите и гостите на града трябва да могат се радват във всеки сезон. Приемам това като своя лична кауза и както през лятото се погрижихме на хората да им е приятно да прекарват свободното си време в „Кайлъка”, така и през зимата ще направим нужното те с удоволствие да се разхождат спокойно сред снежната му красота”, каза областният управител Ралица Добрева при срещата си с хората.

Снимки: пресцентър Областна администрация – Плевен

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#тагове:

НАЙ-НОВИ: