Поредна нагла ромска кражба в Плевенско! Докога?

03.01.2016 17:09

По празниците, през нощта на 29-ти срещу 30-ти декември, около 1.20ч., роми влезли в двора на къщата ми в Долна Митрополия. Разбили патрона, изкъртили с щанга катинара. Това информира нашият читател Иво Георгиев.

ivo1

Обемните датчици на СОТ се задействали, ромите избягали временно. Сотаджията дошъл, видял, че няма нищо, и си заминал. Наглите роми пак се върнали, пише възмутеният от наглостта на крадците читател. Под един навес имах голям циркуляр с електромотор 5 киловата, останал от дядо ми. Не можех да го преместя, защото е много тежък, пък не ми и трябваше. Така стоеше повече от 20 години. Крадците, вероятно трима-четирима, са влезли под навеса, за да не ги хване отново алармата, и демонтирали и откраднали трифазния електромотор. Забравили си и щангата, с която са разбили желязната порта…

ivo
Сега вратата ми е разбита. Ще трябва да заваря с електрожен портата си, и да не мога да излизам от там, защото няма друго справяне с тая напаст. Но и това няма да помогне. Роми са ме крали и разбивали много пъти, както и мнозинството българи като мен. По този начин българите сме обречени. Това беше по празниците – занимавах се с полиция, СОТ, протоколи и крадливи престъпници цигани, споделя Иво Георгиев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: