Астропрогноза за 2016-та – Овен, Телец, Близнаци!

31.12.2015 9:30

Suns-Appearance

Като цяло, 2016-та ще бъде много динамична. Онези представители на Зодиака, които успеят да напипат пулса на времето – ще бъдат удовлетворени. Другите, които трудно „хващат крачката“ – ще има за какво да недоволстват.
Новата година ще бъде пъстра, колоритна, вдъхновяваща. Хората на изкуството определено ще се радват на признание и на финансова стабилност.

z1

За Овена – лежерни флиртове, нова работа
Любов
И тази година, представителите на тази огнена зодия ще могат да се вихрят на воля. Леки флиртчета, интернет закачки – кой ли би могъл да ви спре. От началото на пролетта необвързаните може да срещнат човек, който доста силно да раздвижи сърдечните импулси. С първите цъфнали цветчета и при вас ще замирише на любов. Ако човекът е до вас и в края на годината, може да помислите и за съвместно съжителство.
Здраве
През зимата трябва да се грижите за хранителния си режим. Перманентното преяждане може да ви причини газове в стомаха и проблеми с отделителната система. Въздържайте се /по възможност/ от гневни изблици – може да отслаби имунната ви система.
Около първа пролет може да помислите за разкрасителни процедури. Това, което направите за кожата си, ще ви радва дълго време.
Внимавайте със спортните упражнения. Надценяването на актуалната физическа кондиция, може да ви доведе до разтежения, особено внимавайте за глезените.
Бизнес
Зимните месеци на новата година не са твърде препоръчителни за смяна на работата. За предпочитане е да положите усилия да бъдете по-приемащи, по-толерантни към грешките и несъвършенствата на околните. Конфликтите с шефа в никакъв случай няма да ви подобри настроението /нито пък ще ви вдигне заплатата/.
Пролетта ще разкрие пред вас нови перспективи за работа. Според квалификацията си, може да потърсите работа в шивашкия бизнес, дизайна, изкуствата, духовни практики, социална работа в неправителствени организации.

z2

За Телеца – сърдечни завоевания, успех в рекламата
Любов
За мнозина от вас, Телци, може да се каже, че началото на годината ще бъде време за тестване на връзката. Партньорите ще бъдат изправени пред известни предизвикателства и в зависимост от начина, по който ги преминат – ще си отговорят на въпроса: Продължаваме ли заедно, или не? Необвързаните представители на тази земна зодия ще имат възможност през пролетта да зарадват душата си с нещо ново в романтичен план. И все пак, ако току що сте излезли от една романтична връзка, не бързайте да пришпорвате нещата. Давайте го по-полека, и с повече въображение.
Здраве
Изобилието от храни и мазни меса може да попретоварят сърцето. Колкото и да ви е трудно, периодично правете разтоварващ ден /на вода, сок, чай/.
Вземете мерки за подсилване на имунната система. В противен случай не е изключено да ви погне грипа тъкмо на границата между зимата и пролетта.
Бизнес
Ако сте по-активни, може да направите добри пари от покупко-продажба на ценности, антики и пр. От началото на пролетта може да ви се отворят възможности за допълнителни доходи чрез реклама, медии, посреднически кампании, издателства и пр.

z3

За Близнаците – лирични настроения, търговски успехи
Любов
Новата година ще ви хване в доста лирично настроение. Обвързаните ще фокусират чувствата си върху семейството – партньора, децата. Необвързаните пък ще се замислят върху задълбочаване на отношенията в някоя от многобройните флиртаджийски връзки.
Със затоплянето на времето през март – сърцето Ви отново ще разтупти. Очите Ви ще се отворят за нови успехи на любовния фронт. А това може да поизпразни кесията…
Здраве
Зимните месеци не ви понасят особено. И в началото на 2016-та ще бъдете атакувани от вируси. Много важно е да сте облечени с топли дрехи – уязвимо място са гърдите.
Неудачни любови през тази година може да Ви докарат „болка отляво. Не се връзвайте чак толкова. Пийнете по 100 грама концентрат и сърцето Ви и да не запее, поне ще спре да плаче.
Бизнес
Добри пари може да натрупате в сфери като хранително-вкусова и текстилна промишленост. Изобщо – всичко, което е свързано с конкретното житие-битие на средностатистическия българин.
През лятото може да се ориентирате към дейности, свързани с отглеждане, възпитание, развлечения за деца. Търговията с животни също може да Ви донесе солидни приходи.
Социално по-активните може да се пробват в политиката. Тя също може да ви донесе прилични облаги.

АДАМО

#тагове:

НАЙ-НОВИ: