Какво вещаят звездите за България през 2016 година?

25.12.2015 9:22

Предстои ни още една година, в която ще каляваме нервите си и духа си. Онези, които устоят на превратностите на съдбата, ще могат да се радват на материални придобивки в края на 2016-та. Както е казал Ницше: „Онова, което не ни убива, ни прави по-силни!“

3.03.pametnik2
Бизнес? – пак дивиденти за едрите риби…
На прилични приходи ще могат да се радват ангажираните в покупко-продажбата на недвижими имоти. Най-солидни дивиденти ще има за собствениците на мини, експлоатиращи подземните богатства. Няма да има от какво да се оплачат и онези, които държат монопола върху ядрената енергия.
Любов? – има ли я, няма ли я…
За съжаление в тази посока ще се наблюдава девалвация на ценностите. Много търсена ще бъде платената любов, „на пазара“ ще се предлага нежност срещу материални придобивки. Мнозина ще гледат на любовта като стока или досадно задължение – вместо като на възвишено и извисяващо душата чувство.
Ще се увеличи броят на престъпления, извършени от страст и ревност. Препоръчително е да не се заигравате с чужди булки, освен ако не сте любител на силните усещания – ха-ха!!!
Власт – но докога ли?…
Несъмнено, и през 2016-та ще бъдем свидетели на персонални рокади по високите етажи на властта. Може да се поразклатят някои министерски кресла.
Отделни политици ще се опитат да фокусират обществения интерес върху себе си, като засвирят на поизтънялата „етническа струна“. Най-важно е подобни провокации да бъдат пресечени още в зародиш.
През годината ще бъдат разкрити обвързаности между организираната престъпност и личности, заемали високи властови позиции през последните 10 години.
Голяма е вероятността още преди да дойде лятото да наблюдаваме персонални промени в съдебната система. Ще бъде симулирана активност в борбата с престъпността, като се разшуми около някои дела, свързани с хора от подземния свят.
АДАМО

#тагове:

НАЙ-НОВИ: