Над 28 000 лв. събрани за лечението на Ирина от Белене, кампанията продължава!

23.12.2015 9:04

irina-belene

Над 28 000 лв. вече са събрани за лечението на младата жена Ирина Бучева от град Белене. Информацията е публикувана във фейсбук страницата на беленчанката.

Не можем да изкажем с думи благодарността си към всички, внесли пари по сметката и закупили коледни предмети от Коледния Базар. Вие сбъдвате мечти! На Коледа стават чудеса и вие го доказахте, като сътворихте истинско чудо за нас, събирайки тази сума за по-малко от две седмици!”, казват приятелите на Ирина, които от месеци провеждат кампания в нейна подкрепа.

Ще припомним, че Ирина е изцяло парализирана от пролетта на 2013 г. Посетила е няколко клиники в София и Плевен. Лекарите в България обаче на са й поставили диагноза и поради тази причина не могат да назначат адекватно лечение. Вече две години Ирина е на легло, не може да се грижи за детето си, не може да го прегърне, да излезе на разходка с него, нито да присъства на негово тържество в детската градина.

Единственият шанс за лечение на Ирина е в руска клиника, където да й бъдат присадени стволови клетки. Ирина вече беше един път в Русия, предстоят й още курсове на лечение като за всеки един от тях ще са нужни 14 000 лв.

Затова и дарителската сметка остава открита, средства ще се събират, за да може Ирина и нейното семейство да са спокойни за лечението й.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА BGN
IBAN: BG48 FINV 9150 1316 5144 96
Първа инвестиционна банка
BIC: FINV BGSF
ИРИНА БОРИСЛАВОВА БУЧЕВА

#тагове:

НАЙ-НОВИ: