Елегантност, феерия и цветове в 61-ото издание на Парад на модата в Плевен /галерия/

21.12.2015 8:35

parad 4

Елегантност, феерия, изящност и цветове изпълниха снощи салона на Драматично-куклен театър „Иван Радоев” – Плевен по време на 61-ото издание на шоу-концерт-спектакъла Парад на модата.

Плевенските почитатели на модата имаха шанса да видят най-новите колекции на вече утвърдени имена в българската мода, както и интересните предложения на петима дебютанти.

parad 1

Дебют на плевенска сцена направиха Мия Момчилова, Росица Куманова, Милена Нгуен, Христина Димитрова, Анна Димчева. Те внесоха новаторски полъх в спектакъла и показаха смели, но и практични решения за облеклото в забързаното ни ежедневие.

Разбира се и този сезон в Парад на модата плевенчани и гостите на града имаха възможността да видят последните колекции на дизайнерски център „Ариес Уникат” с дизайнер Светла Димитрова, както и на утвърденото име в българската мода Димитър Кръстев.

С колекции се представиха още дизайнерите Александра Мешкова, Мария Божилова и Галя Златева.

Бижутата по време на спектакъла бяха осигурени от дизайнери от Плевен и София.

parad 21.12

По традиция в Парад на модата бяха преплетени изпълнения на танцовата двойката от клуб по спортни танци „Дъга тийм” Жени Василева и Боян Бончев с дефилето на манекените. Публиката се наслади и на поп изпълненията на Магдалена Лунголова и Снежина Димитрова.

parad6

parad 7

parad deca

parad 9

parad8

parad 5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: