Благотворителен базар внесе коледен дух и настроение в Белене

15.12.2015 9:19

15.12.bazar belene 2

Благотворителен коледен базар започна от вчера в град Белене. Той ще продължи до 22 декември и се организира от Центъра за социална рехабилитация и интеграция под мотото „Изработено с ръце и от сърце за вас“Базарът е разположен пред Ритуалната зала на Обреден дом – град Белене.

Той ще бъде отворен от 11,30 ч всеки ден /без събота и неделя /.

bazar belene 5

Сърдечно благодаря на всички, подкрепили моята идея за коледен базар в нашия град и допринесли за осъществяването й. Нека това е една традиция и занапред!”. Това са думи на Дарина Добранчева, координатор към ЦСРИ – град Белене.

Посетителите на базара може да си закупят ръчно изработени сувенири и сладкиши на достъпни цени, за да зарадват близките си за Коледно-новогодишните празници.

15.12.bazar be;en

Средствата от базара ще са за всеки от участниците в него т.е. ще са за децата и възрастните хора в Белене. В Коледния базар ще вземат участие ЦСРИ – гр.Белене, ОДЗ „Мечта“, ОДЗ „Бодра смяна“, ОДЗ „Знаме на мира“, ЦОП-гр.Белене, ОДК – Белене, СОУ „Димчо Дебелянов „, ОУ „Васил Левски“, Професионална гимназия „М.Кюри“, Пенсионерски клуб-гр.Белене, НЧ „Христо Ботев“ гр.Белене, Католическата общност в крайдунавския град, ЕТ ”Анабела 96 – Янко Главанов”, Анита Мариянова.

Снимки: Дарина Добранчева, личен архив

15.12.bazar belene

15.12.bazar belene 1

15.1.2.bazar belene 3

15.12.bazar belene 6

#тагове:

НАЙ-НОВИ: