Плевенски фотографи наредиха изложба в ХГ „Илия Бешков”

04.12.2015 17:57

fotoizlojba

14 плевенски фотографи показват своите най-добри творби от изминалата година в изложба, която бе открита тази вечер в Художествена галерия „Илия Бешков”. Това е шестата експозиция на фотоклуб „Плевен 4хСОКИ”, която сега е под мотото „Петия сезон … ние снимаме, Вие гледате!“. Общо в изложбата са показани 70 кадъра.

Няма тема, която да обединява фотографиите ни, но определено тази година преобладават пейзажите, каза инж. Митко Христов от фотоклуба.

foto 4

 

Директорът на ХГ „Илия Бешков” Мирослав Минчев подчерта, че в епохата на селфитата, все по-рядко може да се видят стойностни снимки и добави, че творбите на плевенските фотографи по нищо не отстъпват на тези на техните колеги от чужбина, показвани в галерията. Снимайте за удоволствие, с чувството за свобода и с мисълта, че създавате нещо неповторимо, пожела на фотографите-автори на изложбата Мирослав Минчев.

Специални поздравления към плевенските фотографи поднесе от името на кмета Георг Спартански началникът на отдел „Образование и култура” Йонита Иванова.

foto

foto 1

foto 3

 foto 2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: