Вещици, зомбита и много страховити същества изпълниха зала „Катя Попова” (фотогалерия)

31.10.2015 19:42

hel1

Вещици, зомбита, вампири, магьосници, скелети, тук-там и някоя фея или принцеса, както и много страховити същества изпълниха тази вечер зала „Катя Попова”. Поводът за срещата им бе организираният от Младежки форум – Плевен фестивал, посветен на празника Хелоуин. Подкрепа на младежката инициатива са оказали Община Плевен, Езикова гимназия и популярен магазин, осигурил награден фонд.

mf

За поредна година фестивалът събра десетки участници, облечени и гримирани както подобава за празника. Те бяха оценявани от тричленно жури, глас имаше и публиката със своите аплодисменти.

Забавната вечер бе изпълнена с много настроение, въпреки страховитите нюанси на празника.

Хелоуин е празник, който се чества главно от младите хора и е по-скоро за забава на децата, за да разкрие тяхната по-артистична страна, коментира по повод разразилите се спорове за и против този празник председателят на Младежки форум – Плевен, Митко Башинов. Хелоуин е и начин за създаване на нови социални контакти, защото на едно място се събират и децата, но и техните родители, забавляват си и това е най-важното, добави и зам.-председателят на МФ Богдан Серафимов.

Очаквайте подробности около наградените участници!

Снимки: Плевен за Плевен   

hel 6

hel 7

hel 5

hel 4

hel 2

hel

hel 3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: