Георг Спартански: Борисов е събирателен образ на българския провал

29.10.2015 12:42

29.10.gerb

В предаването на Димитър Цонев “Още от деня” по БНТ кандидатът за кмет на Плевен Георг Спартански изнесе урок по политически разврат. Зрителите станаха свидетели на пируети, свалки и словоблудство по адрес на проваления модел Зеленогорски. В същото време прозвуча обяснение в любов към ПП ГЕРБ и успелите кметове на Бургас и София. Водещият Цонев стана съучастник в един цирк, сравним единствено с шоуто на белия бродник из софийските улици. След като любимеца на реформаторите изразходва цялото им време за бой по политическата олигархия и лошите бандити с партиен билет в ГЕРБ Фейсбук кипна. За реформатора, защитник на партията на Борисов, лицемерието вероятно е начин на живот. Само преди месеци Спартански съветва премиера Бойко Борисов да се гръмне с ловната си пушка с двете цеви едновременно. Меглена Кунева, Божидар Лукарски и Радан Кънев са в поза партер пред някой си Жозеф Дол. Министър Христо Иванов е плазмодий. Прозрачност и почтеност днес е мантрата на любимеца на Зеленогорски, но Фейсбук е паметлив за ужас на плевенския бонвиван.
Georg Spartanski
4 ноември 2014 г. • Борисов е събирателен образ на българския провал, който ни се поднася за успех.
Цялата драма на днешната ни политика е как да угодим на този нарцис, така че хем да управлява, хем да не му се налага да го прави лично, защото го мързи, играе му се белот, рита му се топка, ходи му се по курви и журналистки и трябва друг да върши черната работа, хем имиджът му да не пострада, защото иска и президент да стане, защото тогава ще може да прави официално всички изброени по-горе неща, без да го играе ангаже от сутрин до вечер. Хем да е в джаза, но пък и чалгата да е на макс, хем да върви далаверата с Пеевски и ДПС, но това да си остане срамната тайна, ако и всички да я говорят на ухо, и т.н., и т.н.
Georg Spartanski
29 октомври 2014 г. • Дошъл бил у нас в България някой си Жозеф Дол,който бил председател на ЕНП,бил събрал като квачка пилци шефовете на десните партии и бил казал нещо си…А т.нар.шефове,чинно насядали като ученици от началното училище пред класния си ръководител,го зяпнали в устата… хулиганът на класа, Банкянският гамен се изхитрил,та си качил единия крак върху другия като в квартална кръчма..Какво,сега да направим същата поза“партер“,само че да врътнем главите на Запад,това ли е новата рецепта?Да сменим едни господари с други?

Georg Spartanski
7 ноември 2014 г. •
ИВАНОВ,или си БЕЗПАМЕТЕН,или си БЕЗ СУРАТ !!!
Вижте по-долу изказване на Христо Иванов,настоящия министър на правосъдието в правителството на Боко Борисов,направено само преди годинка,на 04.09.2013г.
Цитат:“Ако говорим за „операция чисти ръце“ (позицията на „Протестна мрежа“ от онзи ден), това не може да не включва и изрично искане Борисов и Цветанов да напуснат политиката!“
Въпрос от мен : Г-н настоящ министре и бивш протестъре,какво се промени само за годинка време,та стана живо въплъщение на Ботевото „силно да любим и мразим“,само че в обратен ред?Как така само за 13 месеца от силно мразещ Боко,днес му стана слуга,т.е.министър в правителството му?
Заключение/пак от мен/-Няма как безгръбначни мекотели да направят реформа в съдебната система,защото за това се искат поне две неща-да имаш дупе и собствено лице!Плазмодиите ги нямат!
Как да повярваме на заклинанието за прозрачност и почтеност когато коментарите на мераклията за кметския стол в Плевен го правят безспорен фаворит в класацията по политическа извратеност и перверзия. И как любителят на водката ще се разбира и работи с премиера Борисов и министрите за добруването на Плевен? Човек трябва е наистина безгръбначно мекотело, за да позволи да го замерят с фекалии и после да се целуне и прегърне с лайномета. Да им е честит на плевенчани, дЪге.
Публикация на предизборния щаб на ПП ГЕРБ – Плевен
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: