Мартин Митев: ГЕРБ е единствената партия, която предложи конкретна управленска програма

23.10.2015 13:18

23.10.martin

В рамките на предизборната кампания станахме свидетели как целият ресурс на Реформаторския блок в съюз с партията на Бареков бе хвърлен срещу доброто име на ГЕРБ, проф. Димитър Стойков и плевенчани. Това каза на заключителната пресконференция от предизборната кампания на ГЕРБ – Плевен общинският лидер на партията Мартин Митев в БТА днес. Той отбеляза, че в продължение на месец от медиите се е чувало как „плевенчани гласуват с краката си“ и нямат разум в главите си. Лъгаха ни как цели 12 години политически хамелеони не са откраднали дори кламер от Община Плевен и са ходили с една риза на гърба си, посочи още Мартин Митев.
Общинският лидер на ГЕРБ – Плевен определи като поредното измамно внушение изнесените вчера от Найден Зеленогорски, Радан Кънев и Георг Спартански данни за преднината на Спартански пред проф. Димитър Стойков. Безпардонно от името на една уважавана социологическа агенция бяха цитирани абсолютно неверни и манипулативни данни с цел гражданите на общината да бъдат въведени в заблуждение, коментира Мартин Митев. Той заяви, че ГЕРБ няма да цитира действително верни числа, с които разполага, от реално провели се проучвания само и единствено, за да не повлияе на вота на обикновения гражданин. Също така, Митев сподели, че и в двата проведени телевизионни дебата безспорен победител е излязъл проф. Димитър Стойков, като това сочат докладите на специалисти в областта. Категоричен, абсолютно подготвен, на достъпен език той представи реалната картина пред аудиторията без да спестява нищо, отбеляза общинският председател на ГЕРБ – Плевен.
Не на последно място той посочи, че единствено ГЕРБ е партията, която има конкретна управленска програма – буквално по улици, квартали, срокове и отговорници. „Единствено ние се обявихме за ревизия на общинска администрация и въвеждането на граждански съвети при вземането на важни решения за съдбините на плевенчани. Хората в общината имат право да живеят добре, спокойно и сигурно днес и сега. Те са достойни за уважение и са патриоти. Прекланяме се пред тях и ги призоваваме да подкрепят младостта на Плевен, като на 25 октомври дадат своя глас с номер 10 в бюлетината“, призова Митев.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: