Борба с битовата престъпност и работа за младите хора са сред приоритетите на кандидата за кмет на Плевен Красимир Атанасов

30.09.2015 16:30

polk.Atanasov

Платформа, която да послужи за изготвяне на подробна Управленска програма на кмета на Община Плевен през мандат 2015 – 2019 г. представи днес на брифинг в пресклуба на БТА кандидатът за кмет на община Плевен полк.о.р. Красимир Атанасов – с номер 15 в бюлетината. Неговата кандидатура е издигната от Социалистическа партия „Български път”. За да подкрепят Красимир Атанасов днес в Плевен са председателят на партията проф.дмн Ангел Димов и началникът на Националния предизборен щаб Емил Димитров – син.

Полк. о.р. Красимир Атанасов очерта кои са проблемите и нерешените въпроси в 10 основни сфери в Плевен. Те касаят общинското имущество, общинските предприятия, финанси, данъци и такси, общинската администрация; устройството и развитието на територията; образованието; здравеопазването; културата; благоустрояването и комуналните дейности; социалните услуги; опазването на околната среда и рационалното използване на природните ресурси; поддържането и опазването на културни, исторически и архитектурни паметници; развитието на спорта, отдиха и туризма.

Според кандидата за кмет проблемите в посочените сфери са свързани с липсата на адекватна управленска програма на Община Плевен и неспособността на ръководството правилно да планира, организира, изпълни и контролира цялостната дейност.

По думите на полк. о.р. Красимир Атанасов последователното преструктуриране на общинската администрация, привличането на експерти в съответните области, подробно планиране и организиране на дейностите и не на последно място – периодичен и внезапен контрол ще доведат до решаването проблемите на Плевен и общината.

Основните цели и задачи, които си поставя в своята предизборна платформа кандидатът за кмет от Социалистическа партия „Български път” полк.о.р. Красимир Атанасов, са защитата на живота и здравето на хората, както и безкомпромисна борба с битовата престъпност. На следващо място това са пресичане на посегателствата над частните ниви и горските насаждения и категорична забрана за движението на цигански каруци на територията на град Плевен.

Поддържане на чистота и ред в междублоковите пространства, крайните квартали и населените места в община Плевен, както и борба с наркоманията и детската престъпност на територията на плевенските училища са също сред приоритетите на полк.о.р. Атанасов. Към тях са и изграждане и възстановяване на спортните съоръжения и детските площадки, намиране на работа и задържането на младите хора в град Плевен и селата, реализация на селскостопанската продукция на кооперациите и частните производители, както на местния пазар, така и извън пределите на Общината.

Не на последно място сред приоритетите са борбата с корупцията в местната администрация и прозрачност и истина при решаването на обществените дела.

„Социалистическа партия „Български път” е единствената в България, която има прогресивни идеи за подобряване живота на нашия измъчен народ”, подчерта председателят на партията проф. Ангел Димов. Той добави, че изборът на Красимир Атанасов за кмет на Плевен е избор на прогресивното, което ще спаси България.

Откриването на предизборната кампания на Социалистическа партия „Български път” в Плевен е обявено за тази вечер от 18,30 ч в зала „Катя Попова”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

EDimitrov - sin

#тагове:

НАЙ-НОВИ: