Антон Георгиев: Ще бъда достоен кмет на работеща и ефективна община!

30.09.2015 21:18

an7

За да подкрепят кандидатурата на Антон Георгиев за кмет на община Плевен, днес в града бяха председателят на Националния съвет на БСП Михаил Миков, председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов, председателят на ПК „Тракия” Стефан Начев, народните представители от БСП от 15-ти Плевенски МИР Васил Антонов и проф. Румен Гечев, областният лидер на социалистите Мирослав Михайлов. Събранието в препълнената зала на ДКТ „Иван Радоев” откри общинският председател на БСП и водач на листата за общински съветници Цветко Цветков, който представи кандидата за кмет на „Коалиция за промяна /БСП и ПК „Тракия/” – Антон Георгиев, кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места.

an3
Аз съм Антон Георгиев – плевенчанин, роден в Плевен, учил в Плевен и работещ в Плевен. Пред вас стои човек, който като поеме обещание – го изпълнява. Това заяви кандидатът за кмет на Плевен Антон Георгиев като благодари за подкрепата на своето семейство, на близките и приятелите, но колегите от фирмата, на членовете и симпатизантите на БСП и ПК „Тракия” и ПП „Нова зора”, на всички плевенчани.
Петте ангажимента, които пое пред жителите на община Плевен Антон Георгиев са: Да бъде достоен кмет. Да не забравя селата. Да работи със сърце и дух за община Плевен. Да промени управлението в общината, за да стане работещо и ефективно. Да бъде следващия кмет на Плевен.

an4
„Вие имате достоен кандидат, който с живота и делата си е доказал, че залужава вашето доверие”, заяви пред форума председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов, като посочи като печеливш и перспективен „плевенския” модел на сътрудничество между автентичната Левица, в лицето на БСП, и автентичната партиотична организация ПК „Тракия”.

an6
Председателят на Националния съвет на БСП Михаил Миков благодари на Антон Георгиев и кандидатите за съветници и кметове на населени места в община Плевен за поетата отговорност за печелене на доверие и победа на тези избори. „Това няма да бъде победа на БСП, на ПК „Тракия”, на ПП „Нова зора”, а победа на и за хората от Плевен.”, категоричен бе лидерът на БСП.

an2

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: