ТЪРСИМ ПЕСЕНТА НА ЦЕНТРАЛ МОЛ ПЛЕВЕН – МАЛКОТО БИЖУ НА ПЛЕВЕН

09.09.2015 13:46

Търси се Песента на Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен и ще се проведе конкурс за текст и песен на Central Mall Pleven – Истинския Мол на Плевен – само тази събота – 12.09.2015 г., от 18:00 часа! Заповядайте на събитието с цялото семейство в мола на пл. “Свобода” 25 – забавлението, усмивките и наградите са гарантирани.

IMG_3430-1

От консултантската компания, отговаряща за маркетинг и лизинг мениджмънта на проекта – Arva Consulting, съобщиха, че няма възрастови ограничения и всички малки и пораснали деца, тийнейджъри и млади хора от 2 до 101 години, които да могат да пишат , стихоплетстват и играят умело с речта или пък умеят да пеят добре, могат да се запишат за конкурса в следните категории:

1. Цялостно изпълнение с подготвен текст и мелодия – акапелно или на симбек на избрана мелодия от интернет.
2. Само тескст – изготвен текст за песента на Central Mall Pleven, който може да се прочете/изрецитира или изпълни от друг участник.
3. Само пеене – ще ви бъде предоставен текст за пеене и музикална импровизация.

Напиши ни песен на мола, изпей я пред нашата широка публика, спечели и запиши песента на Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен с нашата голяма звезда от X-Factor – Eva.

Само един от Вас ще спечели големия шанс да бъде избран да запише изпълни песента на мола заедно с голямата звезда на мола – dance pop дивата от X-Factor – Eva. Само на печелившия Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен подарява – текстообработка, музика, звукозапис на песента в звукозаписно студио в дует с голямата звезда от X-Factor – Eva и участие във всички радиостанции в Плевен идния сезон.

KEEP-CALM-PLEVEN-2

Улови големия си шанс за успех подарък от Central Mall Pleven – Малкото бижу а Плевен!

Подготви текста за своята песен преди конкурса и го изпрати на e-mail: office@ arvaconsulting.eu. Може да заявиш участието си предварително на телефон 0885 675 605, на e-mail: [email protected] или на място половин час преди старта на събитието.

Подарък за всяко дете от Centrall Mall Pleven, Harribo и Sugarland!

Вход свободен!

Защото да си в центъра на събитията има значение!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: