Цачева идва утре в Плевен за подписване на първите договори по програмата за санирането

24.08.2015 15:02

24.08.cacheva

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще присъства на официалното подписване на първите договори с изпълнителите на обществена поръчка „Изготвяне на технически обследвания, технически паспорти и обследвания за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, построени по индустриален способ, във връзка с изпълнение на „Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради” в Плевен. Това информират от пресцентъра на Парламента. Събитието ще бъде утре, 25 август, от 11.00 часа, в зала „Плевен” на сградата на Областната администрация.
В рамките на проекта изцяло реновирани ще бъдат 8 блока. Предстои финализиране и на процедурата за избор на изпълнители за техническо и енергийно обследване за още 6 жилищни сгради.
На събитието ще присъстват народни представители, кметът на Община Плевен проф. Димитър Стойков, зам.-министърът на МРРБ Николай Нанков, областният управител на Плевен Ралица Добрева, представители на фирмите-изпълнители на проекта, граждански сдружения и общественици.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: