Над 150 са досега предложенията за включване в алманаха “100 причини да се гордеем, че сме от Белене“

09.06.2015 14:13

9.06.almanah

Във връзка с инициативата на Община Белене за създаване на алманах, в който да бъдат подбрани всички поводи за гордост, които беленчани са донесли на града или които историята и днешния ден ни предоставят, местната администрация публикува на официалния си сайт работните документи за алманаха. Това са работен списък с над 150 предложения за включване в алманаха, както и подробна разработка на по-голямата част от всяка точка в горепосочения списък.
През следващата седмица Община Белене планира публично обсъждане на постъпилите до момента предложения. Списъкът продължава да е отворен и за нови идеи, които могат да дойдат от всеки един.
Очакванията са алманахът „100 причини да се гордеем, че сме от Белене” да излезе от печат за празниците на Белене (7 септември), като се предвижда всички ученици в Белене да получат като подарък по едно издание за първия учебен ден (15 септември). Всеки може да изпраща своите идеи и предложения с кратка обосновка до половин страница и снимка/и на e-mail адрес [email protected], както и на Фейсбук страницата „Момчил Спасов – моята кауза е Белене“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: