Конкурс за съдебен секретар обяви Окръжен съд – Плевен

09.06.2015 11:17

9.06.sad

Плевенският окръжен съд обявява конкурс за длъжността “Съдебен секретар” – една щатна бройка. Минималният размер на основната заплата е 482 лв., като изискванията към кандидатите са да бъдат пълнолетни, неосъждани или поставяни под запрещение. Минимална степен на образование – средно; отлични машинописни и компютърни умения; познания по общи деловодни техники, много добра скорост на писане; лични делови качества.
Необходимите документи за кандидатстване са заявление за участие в конкурса /по образец/, автобиография – тип СV, декларации съгласно чл.136, ал.2, т.1 и т.2 от ПАС /по образец/, свидетелство за съдимост, медицинско свидетелство, копие от дипломата за завършено образование, копие от документи, удостоверяващи трудов стаж. При подаване носете оригиналните документи за сверяване.
Документи под № 1 и 3 могат да бъдат намерени и в уебстраницата на съда – www.pleven.court-bg.org и при административния секретар на Окръжен съд – Плевен. Длъжностната характеристика за конкурсната длъжност ще се предостави на всеки кандидат в канцеларията на административния секретар на Плевенския окръжен съд.
Кандидатите следва да подадат документите за участие в конкурса до 17 юни 2015 година (включително), в Окръжен съд – Плевен, ул. Димитър Константинов №25, ет.1, стая № 117 – административен секретар от 09.00 ч. до 17.00 ч. в работните дни от седмицата. За повече информация на телефон : 064/ 892913 – административен секретар. Имената на допуснатите и недопуснатите кандидати, ще се обявят на 18.06.2015 г. на таблото за обяви на Окръжен съд – Плевен и в интернет сайта на Окръжен съд – Плевен. Недопуснатите кандидати могат да направят възражение в 7-дневен срок от обявлението пред председателя на Окръжен съд – Плевен. Конкурсът ще се проведе на 3 юли 2015 г. от 10.00 часа в съдебната палата в Плевен – ІV етаж, зала №8 по списък, изготвен по реда на постъпилите документи на допуснатите до участие в конкурса кандидати. Конкурсът ще се проведе чрез практически изпит/диктовка, проверка на възможност за работа с компютър, тест по ПАС/ и събеседване с кандидатите по изискванията за типична квалификация за конкурсната длъжност, като комисията на осн.чл.139 от ПАС класира успешно издържалите конкурса.
Резултатите ще бъдат публикувани на сайта на ПОС www.pleven.court-bg.org

#тагове:

НАЙ-НОВИ: