ЦСРИДУ – Плевен търси да назначи специален педагог, рехабилитатор и социален работник

02.02.2015 15:28

2.02.center

Центърът за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания – Плевен търси специалисти за длъжностите специален педагог – 1 позиция, ерготерапевт/рехабилитатор/кинезитерапевт – 1 позиция и социален работник – 1 позиция. За длъжността специален педагог изискването е кандидатите да притежават специалност „Специална педагогика”. За ерготерапевт/рехабилитатор/кинезитерапевт необходимата специалност е„Рехабилитация“, „Медицинска рехабилитация и ерготерапия“ или „Кинезитерапия”, а за социален работник – „Социални дейности”. Кандидатите трябва да притежават способност за работа в екип; компютърна грамотност; нагласа и желание за работа с деца и младежи с множествени увреждания, умствени затруднения, с изоставане в развитието си или с физически/сетивни увреждания. Опит в работа с деца с увреждания или опит в социалната сфера ще се счита за предимство. Кандидатите следва да са психически здрави и да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер.
За кандидатстване са необходими следните документи: заявление до директора на ЦСРИДУ – Плевен – по образец – Приложение 1; актуална автобиография; мотивационно писмо; декларация за обработка на личните данни на кандидата – по образец – Приложение 2; декларация от кандидата, че не е поставен под запрещение, не е осъждан за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода, не е лишен по съответния ред да от правото да заема длъжността за която кандидатства – по образец – Приложение 3; копие от диплом за завършено висше образование, висше, бакалавър, магистър по съответната специалност; копие от сертификати /удостоверения/ за придобита допълнителна квалификация, ако притежават такива; копие от трудова книжка, ако притежават такава.
Място за подаване на документи: Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания – Плевен, ул. Белмекен 11. Документите се подават лично на посочения адрес всеки работен ден от 9,00-12,00 ч. и от 13,00-18,00 ч. Краен срок за кандидатстване: до 17,00 часа на 26 февруари. Одобрените по документи кандидати ще бъдат уведомени за датата на провеждане на интервю. За допълнителна информация: тел. 064/801-303, ЦСРИДУ Плевен, ул. Белмекен” № 11.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: