Над 850 лева събраха футболни фенове за лечението на Бандата

19.01.2015 14:19

19.01.bandata1

857 лева са били събрани за лечението на Пламен Богоев – Бандата по време на вчерашната благотворителна футболна среща на Спортен комплекс „Балона“. Това информират нейните организатори. Както „Плевен за Плевен“ писа, благородната инициатива събра на едно място над 100 фенове на различни футболни отбори, които дойдоха, за да помогнат с каквото могат за лечението на Пламен. Атрактивен мач изиграха отборите на Футболната лига и на Аматьорите, като в случая важен не бе резултатът от мача, а идеята, събрала всички на комплекса.
Припомняме, че голяма част от сумата е събрана – 40 000 лева от общо 70 000 лв., а датата за операция е насрочена за средата на февруари. Ако Бандата не успее да замине точно в този период, то той ще е принуден да чака над година, за да може отново да запише час при един от най-добрите специалисти. Пламен катастрофира преди година и сега е нужно да му бъдат поставени пластини в гръбначния стълб, иначе може да има фатални последствия за него.
Нека покажем солидарност и да помогнем кой с колкото може! След като държавата ни изоставя, нека ние проявим съпричастност и да покажем още веднъж, че заедно можем всичко!“, апелират организаторите на благотворителната инициатива.
Всеки може да дари пари в неговата лична сметка:
Банка: Уникредит БулБанк
Сметка №: BG58UNCR96600029158903
Титуляр: Пламен Петров Богоев

#тагове:

НАЙ-НОВИ: