Диана Данова бе избрана за член на НИС на Жени ГЕРБ от Плевен

18.01.2015 18:55

18.01.danova1

Диана Данова, общински съветник от ГЕРБ Плевен, бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ на Общото събрание на Жени ГЕРБ, което се проведе на 18 януари в столицата. Тя е сред 13-те жени от цялата страна, избрани да работят активно като членове на Националния изпълнителен съвет. Изборът й е признание и оценка за работата на дамската структура на партията в Плевенско.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Диана Данова е учител, магистър по математика и информатика, Софийски университет – София. Преподавател в Математическа гимназия „Гео Милев” Плевен. Председател на Съюза на математиците в България за Плевен. Член на постоянната комисия “Култура, вероизповедания и международна дейност” и на постоянната комисия “Образование, спорт и младежки дейности” в Общински съвет – Плевен. Тя е изключително активна както в професионалната си сфера, така и като общественик. 16 дами, начело с председателят на Народното събрание Цецка Цачева представляваха женската структура от Плевенска област на националния форум.
Цецка Цачева първа приветства присъстващите на форума. „Жените имат място в политиката, извоювали сме го и амбицията ни не трябва да бъде само да задържим и запазим това място. Аз също се възприемам не като гост, а като една от всички вас – делегатите на десетките, стотици хиляди жени, които направиха възможно и с нашия принос, днес ГЕРБ да има този успех, който имаме в национален и международен план”, каза още г-жа Цачева.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
След г-жа Цачева, говори кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, евродепутатът Мария Габриел, както и зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Последен на трибуната се изправи министър-председателят и председател на ГЕРБ Бойко Борисов. „Цяла Европа застана зад България, бяха пуснати всички еврофондове и няма да загубим никакви пари. Това каза министър-председателят и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. “Събориха банки и разплащаме милиарди за чуждите вересии”, добави Борисов. По думите му, постовете, на които има жени от ГЕРБ са абсолютно заслужени, защото няма по-добър мъж за тях. „Нашите жени са заслужили своите места, а не са поставени просто, за да има жени”, категоричен бе той.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: