Благородна кауза събра днес в Плевен агитките на ЦСКА, Левски и Спартак

18.01.2015 20:09

Днес от 14.30 ч. на Спортен комплекс „Балона“ в Плевен се проведе благотворителна футболна среща за набиране на средства за лечението на Пламен Богоев, когото плевенчани познават катоБандата. Благородната идея събра на едно място над 100 фена на различни футболни отбори, които дойдоха, за да помогнат с каквото могат за лечението на Пламен.Атрактивен мач изиграха отборите на Футболната лига и на Аматьорите, като както отбелязаха организаторите, важен не бе резултата от мача, а идеята, събрала всички днес на комплекса.

blag1
Припомняме, че голяма част от сумата е събрана – 40 000 лева от общо 70 000 лв., а датата за операция е насрочена за средата на февруари. Ако Бандата не успее да замине точно в този период, то той ще е принуден да чака над година, за да може отново да запише час при един от най-добрите специалисти. Пламен катастрофира преди година и сега е нужно да му бъдат поставени пластини в гръбначния стълб, иначе може да има фатални последствия за него.

blag2
„Нека покажем солидарност и да помогнем кой с колкото може! След като държавата ни изоставянека ние проявим съпричастност и да покажем още веднъж, че заедно можем всичко!“, апелират организаторите на благотворителната инициатива.
Всеки може да дари пари в неговата лична сметка:
Банка: Уникредит БулБанк
Сметка №: BG58UNCR96600029158903
Титуляр: Пламен Петров Богоев

#тагове:

НАЙ-НОВИ: