Природата под микроскоп показват в Регионалния исторически музей в Плевен

16.12.2014 9:00

eye of scientist  and microscope

Регионалният исторически музей и Регионалният инспекторат по образованието – Плевен организират провеждането на инициатива „Природата под микроскоп” със съдействието на Общински център за извънучилищни дейности и занимания по интереси (ОЦИДЗИ) – с. Байкал, община Долна Митрополия. Инициативата е предназначена за учители по биология и здравно образование и за ученици с интереси.
В проявата е включено наблюдение на микрообекти с различни микроскопи – под ръководството на специалистите от отдел „Природа” доц. д-р Иван Райчев и Румянка Балева, както и представяне на образователни програми, свързани с изследователски подход чрез онлайн ресурси в обучението по природни науки. За тях ще говори Иво Джокин, директор на ОЦИДЗИ, с. Байкал.
Инициативата ще се проведе на 18 декември в експозиция „Природа“ на Регионален исторически музей – Плевен, като първата група ще се запознае с интересната материя от 13 до 14 часа, а втората – от 14 до 15 часа. Оптималният брой участници във всяка група е 30-40 души.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: