Ралица Добрева участва в заседание на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район

12.12.2014 17:32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Областният управител на Плевен Ралица Добрева участва днес на съвместното заседание на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район и Регионалния координационен комитет към него. То се състоя в Конферентната зала НСИ в Ловеч и на него присъстваха още представители на министерства, областните управители на Видин, Монтана, Враца, кметове на общини от петте области, представители на национално представените работодателски организации и синдикати.
Като председател на Регионалния съвет за развитие на Северозападен район Областният управител на Ловеч д-р Мадлена Бояджиева откри заседанието, на което бе обсъдена и одобрена последващата оценка за изпълнението на Регионалния план за развитие на Северозападен район за периода 2007-2013 г. Представители на Управляващите органи на оперативните програми информираха участниците в съвместното заседание за напредъка по оперативните програми за периода 2007-2013 г. на територията на Северозападен район за 2014 г.
Участниците в заседанието избраха Дилян Димитров – кмет на Община Георги Дамяново за председател на Съвета. Той ще заема тази длъжност до юни 2015 г.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: