Калин Вельов ще се срещне с музиканти от Плевен в читалище „Съгласие“

12.12.2014 9:33

12.12.bma

Екипът на Българската музикална асоциация стартира поредица от срещи и с музикантите от всички гилдии в Северна България. Събитията са отново с цел представянето на организацията, вижданията ни за развитието й и предимствата, които ще имат музикантите – наши членове, казват от асоциацията. Предстоят срещи с ръководствата на културните институти, с председателите на комисиите по култура в общините и в по-свободен формат с колегите от максимално широк кръг жанрове.
Първият град от Северна България, в който Българска музикална асоциация ще се срещне с музикантите от града и региона, е Плевен. Основната среща с колеги ще бъде на 16 декември (вторник) от 13.00 ч. в зала фоайе на читалище „Съгласие”. Екипът на БМА ще е в състав: Калин Вельов – изпълнителен директор, Невена Колева – юрист, ръководител администрация и Кръстина Денчева – PR & комуникации, координатор събития.
„Обръщаме се с покана към всички колеги в Плевен да се срещнем, да поговорим за темите, които ви вълнуват и проблемите, които са най-сериозните според вас в региона ви. От своя страна ние ще представим нашите идеи и проекти, начините, по които на този етап и в близко и по-далечно бъдеще считаме, че ще можем да сме полезни по места и на национално ниво“, споделят от БМА.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: