Отчетно-изборно събрание проведе общинската структура на ГЕРБ в Плевен

11.11.2014 16:08

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Номинации за ръководство на общинската структура на ПП ГЕРБ в Плевен направиха членовете на партията на провелото се на 10 ноември отчетно-изборно събрание. На събранието присъстваха Цецка Цачева, председател на 43-ото Народно събрание, областният координатор на ГЕРБ – Плевен и народен представител Владислав Николов, кметът на община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, общински съветници, кметове на населени места на общината от ГЕРБ, членове на партията.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Мартин Митев, общински ръководител направи отчет и анализ за дейността на общинската структура на ПП ГЕРБ за периода от началото на 2010 г. до момента. В отчета си той акцентира върху работата на общинското ръководство през последната, като очерта трите основни направления. Първото – укрепване и разширяване на структурите на партията във всички населени места на община Плевен. Второто – утвърждаване на новия модел на управление на община Плевен, чрез активната работа на общинските съветници от ГЕРБ в местния парламент, съвместно с кмета на община Плевен проф. д-р Димитър Стойков. Третото – организиране и провеждане на две предизборни кампании – Евроизбори, проведени на 25 май 2014 г. и предсрочните парламентарни избори на 5 ноември 2014 г.
Проф. д-р Димитър Стойков направи отчет на работата на общинската администрация през последните три години, като посочи, че за периода 2012 – 2014 г. са одобрени проекти за над 120 милиона лева.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: