Габровският театър гостува в Плевен с „Вътре с двата крака“

11.11.2014 15:14

11.11.dkt

Утре, 12 ноември, от 19 ч. Драматичен театър „Рачо Стоянов“ – Габрово ще гостува в Плевен със спектакъла „Вътре с двата крака“ от Александър Вампилов. Автор на сценичната редакция и постановката е Николай Урумов, сценографията и костюмите са на Кирил Наумов, а музикалните картини – на Иван Стоянов. В ролите плевенската публика ще види Илия Костадинов, Надежда Петкова, Ружа Николова, Магдалена Славчева, Светослав Славчев, Димо Димов, Петко Петков и Даниел Тотов.
Един хотел, някъде накрая на света, се тресе от шеметни емоции и комични ситуации. Остроумният диалог, полифонията от живи човешки характери, динамичната и интригуваща поредица от случки превръщат неусетно зрителя в участник в действието. И вече няма граница между актьори и публика.
Кое е театър и кое реалност – нелепите изневери, нереализираните амбиции, безпаметното пиянство, невежеството, достойно за съжаление, недоверието в безкористната доброта? Дали наистина е възможно всичко това да е нашият живот? Това са въпроси, на които зрителят ще си отговори, когато самият той, заливайки се от смях, попадне в спектакъла вътре с двата крака, воден от майсторите на хумора и сатирата от Габровския театър и от блестящата режисура на Николай Урумов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: