Спартак победи Етър в напрегнат мач – фото-галерия

11.10.2014 18:48

Днес, пред рекорден брой за сезона зрители на стадион „Плевен“ , Спартак победи категорично отбора на Етър с 3:1 и вече е недостижим на върха в Северозападната „В” група. Победата за плевенчани не бе никак лесна, с оглед на равностойната игра на гостите от старопрестолния град.

spa4
През първото полувреме вървеше тактическо надиграване на двата отбора като Етър пропусна няколко добри положения за отбелязване на гол. Късметът обаче бе на наша страна като след флангова атака в 24-ата минута Любомир Тодоров шутира от около 25 метра и топката неспасяемо влетя в долния десен ъгъл. До края на полувремето нашите момчета имаха още две чисти положения, за да решат мача още в първите 4 минути.
Още с подновяването на играта обаче след удар в гредата и объркване на нашия вратар и защитата, най-съобразителен се оказа Петков от гостите, който в 46-тата минута изравни от непосредствена близост. Мачът продължи напрегнато, със смяна на приемуществото между двата отбора, и така до 64-тата минута, когато Любо Тодоров вкара гол-близнак на първото си попадение. Точката на дербито сложи Стефан Христов, след прецизно изпълнена дузпа в 76-тата минута, отсъдена за фал срещу него. Трябва да отбележим отличното и авторитетно съдийско присъствие на главния съдия Георги Йорданов от Габрово.

spa1 spa2 spa3 spa4 spa5 spa6 spa7 spa8 spa9 spa10
Снимки – плевен за плевен. Всички права запазени!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: