Васил Антонов ще открие турнира по шахмат за Купа „Плевен XXI“

03.10.2014 15:57

3.10.chess

Кандидатът за народен представител от листата на коалиция „БСП – лява България“, Васил Антонов, ще даде старт на Открития турнир по шахмат за Купа „Плевен XXI“. Надпреварата ще стартира официално утре, 4 октомври, в 13.30 ч. в хотел „Балкан“. Състезанието се организира по повод 15 години от създаването на Спортен клуб по шахмат „Плевен XXI“. На откриването ще бъде представен кратък филм за плевенския клуб.
В състезанието са поканени да участват бивши и настоящи състезатели на СКШ „Плевен XXI“. Петнадесет от тях ще бъдат наградени с плакети за значителен принос в развитието на клуба. На проявата се очаква да присъстват и четиримата досегашни председатели на плевенския клуб – Марио Стоянов, Петьо Маринов, Пламен Маринов и гросмайстор Борис Чаталбашев. Сред гостите на турнира ще бъдат представители на плевенски фирми и организации, съдействали при организирането му.
Награждаването на победителите и закриването на турнира е обявено за 15:30 ч. в неделя следобед, като голямата награда е осигурена и ще бъде връчена от Васил Антонов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: