Водачът на листата на „БСП за България“ в Плевен Васил Антонов посети фирма „Димитров“

17.03.2017 13:18

Даваме си сметка, че наред с грижите, които имат собствениците на големите фирми в Плевен, още по-важна е помощта от държавата и от общината. Това сподели водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в Плевен Васил Антонов при посещението си днес във фирма „Димитров“. Воден лично от собственика на фирмата Магдален Димитров Антонов, заедно с втория в листата на социалистите Свилен Атанасов и представители на Младежкото обединение на БСП, той имаше възможността да се запознае отблизо с производството там.



Още при изграждането на двата завода на „Димитров“ бяхме наясно с технологиите, които ще се разработват и перспективите, които има пред фирмата, както и със социалните функции, които тя от дълго време отстоява и изпълнява, сподели Антонов. Той посочи, че в проведения разговор с Магдален Димитров двамата са били на едно мнение за изключително важното значение за Плевен от строежа на автомагистрала „Хемус“, а също така са коментирали изграждането на спортна зала и лекоатлетическа пътека в района на заводите.



„Системно поддържам връзка с големите производители и знам за проблемите, с които те се сблъскват. По-бързото им и лесно разрешаване от своя страна ще доведе до разкриването на повече работни места и повишаване на доходите“, отбеляза още при посещението си Васил Антонов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: