Бурно събрание посрещна кандидатите на Патриотичния фронт в село Бресте

26.09.2014 9:17

Село Бресте със своите 400 жители посрещна с голям интерес водача на плевенската листа на Патриотичния фронт, придружаван от кандидат депутатите от листата. Местните бурно коментираха липсата на внимание към малките селища от страна на кандидатите за власт. „От избори на избори идват“, жалваха се хората и благодариха на Красимир Каракачанов, че е намерил време да отиде и в тяхното село. Споделиха, че живеят трудно с малките пенсии и липсата на работа и сигурност за домовете си. Младите са на гурбет в чужбина, а малкото останали едва свързват двата края.

brest1
В селата хората имат едни и същи проблеми, сподели Красимир Каракачанов. Няма полиция, няма здравен пункт, няма работа за младите хора, а за болните липсва медицинска грижа. Затова се чувстват буквално изоставени от държавата. Тъжно е като си помислиш, че това са хора работили по 45-50 години и са отдали младостта и здравето си по фабрики и предприятия, които сега са разрушени или продадени на безценица. В това отношение община Червен бряг е пример на такова бандитско разграбване, а виновниците не само не са наказани, но сега отново искат властта, за да управляват.

brest2
Присъстващите на срещата изразиха категоричната си подкрепа за водача на листата – Красимир Каракачанов. Благодариха му, че е отишъл при тях, пожелаха му успех, но го и предупредиха, че ще следят за изпълнение на дадените от него и от останалите кандидати предизборни обещания.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: