Магистрати и съдебни служители от страната гостуваха в Плевен

24.09.2014 9:41

24.09.prokuratura1

През периода 19-21 септември Окръжна прокуратура – Плевен и Районна прокуратура – Плевен посрещнаха и бяха домакини на 47 прокурори и съдебни служители от Районна прокуратура – Разлог, Районна прокуратура – Благоевград, Окръжна прокуратура – Благоевград, Районна прокуратура – Монтана и Районна прокуратура – Лом. Това информират от пресцентъра на Окръжна прокуратура.

24.09.prokuratura2
На 19 септември гостуващите магистрати и съдебни служители посетиха и разгледаха сградата на Съдебната палата на Плевен, където имаха възможност да преведат срещи и да обменят опит с прокурори и служители от ОП – Плевен и РП – Плевен. Особен интерес предизвика структурата на деловодствата на плевенските прокуратури, кадровата и битова обезпеченост.

24.09.prokuratura3
По време на официалното посрещане административният ръководител на Окръжна прокуратура – Плевен, Иво Радев и административният ръководител на Районна прокуратура – Плевен Владимир Николов запознаха в детайли гостите с организацията и спецификите на работа на прокуратурите от Плевенския съдебен район. Служител на Регионалния исторически музей – Плевен запозна всички присъстващи с историята и забележителностите на града и региона, като беседата беше илюстрирана с мултимедийна презентация.
На 20 и 21 септември беше организирана обиколка на историческите и културни забележителности на Плевен, като магистратите и служителите от гостуващите прокуратури посетиха Панорама „Плевенска епопея”, Скобелевия парк, античната крепост „Сторгозия”, парк „Кайлъка” и др.

24.09.prokuratura4

 

24.09.prokuratura5

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: