Патриотичният фронт: Не сме крали и не сме лъгали!

17.09.2014 8:19

Това е разликата между нас и останалите партии, заяви водачът на плевенската листа на Патриотичния фронт – Красимир Каракачанов, на среща с жителите на Искър и Долни Луковит. За 25 години политиците отвратиха хората с лъжите си. В държавата е като в семейството, лъжеш ли партньора си – край с брака. От НФСБ и ВМРО доказахме през годините, че каквото говорим – това и правим. Никой не може да ни обвини в лъжи и празни обещания. Никой не може да ни обвини в кражби и схеми за лично облагодетелстване. Това е голямата разлика между нас и представителите на останалите партии.

16.09.pf4_

Да обещаваш 1 /един/ милион работни места е не само несериозно, но и обидно за интелигентността на избирателя. Да заявяваш, че или всички гласуват за теб, или минаваш в опозиция ако нямаш мнозинство – е политически егоизъм. От Патриотичният фронт сме последователни в думите и действията си. Знаете, че направихме подписка против членството на Турция в ЕС, продължаваме тази си политика и в бъдещото Народно събрание при никакви обстоятелства няма да се коалираме с ДПС. С всички останали партии коалиции могат да се правят, но само при едно условие – интересите на страната.
Инж. Николай Маринов от листата на Патриотичния фронт пое личен ангажимент пред хората от Искър и Долни Луковит да накара политическите опоненти на Фронта, да приемат спешни мерки за спасяване на земеделието. В опасност са лозовите насаждения, каза инж. Маринов, както и продукциите от мед, плодове и зеленчуци. Трябва да помогнем на дребните производители да не фалират, да променим изкупните цени на млякото, да ограничим вноса на плодове и зеленчуци от Турция и страни извън ЕС. Положението в селата е нетърпимо, каза още инж. Маринов. Не само че няма работа за хората и селата опустяват, но и кражбите не могат да спрат. Не могат защото няма политическа воля за това, защото продължава практиката с купения вот. От Патриотичния фронт на това ще сложим край, добави инж. Маринов.

dol2
Представителят на кандидат-депутатската листа на Фронта д-р Калин Поповски каза, че демографският проблем в страната може да бъде решен и чрез нова политика в здравеопазването. От една страна това ще стане като се дофинансира системата, а от друга с нови медицински практики в областта на ин витро процедурите. Не може да има работеща икономика с болно население, каза д-р Поповски. Затова ние от Патриотичния фронт залагаме толкова много на здравеопазването. В селата хората са оставени на произвола на съдбата – без медицинско обслужване и без възможност да си позволят необходимите лекарства и процедури. В листата на патриотичния фронт има лекари и нашата задача ще е тази – битка за здравето на хората, каза още д-р Поповски. Но за да стане това ни е необходима вашата подкрепа. Затова на 5-ти октомври гласувайте за нас !

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: