Реформаторският блок откри предизборната си кампания в Плевен

12.09.2014 14:47

rb1

Днес Реформаторският блок откри предизборната си кампания в Плевен с водосвет в църквата „Свети Николай“. За нас Божията подкрепа е от изключителна важност. Ние, от Реформаторския блок, сме хора, които силно вярват в доброто и моралните ценности, към които всички трябва да се стремим. Това заяви пред журналисти водачът на листата и три мандата кмет на Община Плевен Найден Зеленогорски.

rb4
Припомняме и имената и позициите на другите кандидат-депутати от листата на Реформаторския блок: Втора е д-р Марияна Лазарова – областен председател на СДС и заместник –председател на партията, третото място е за инж. Милчо Илиев – областен лидер на БЗНС, четвърти – Тодор Еленков, председател на ДСБ – Плевен, пети – Христо Таслаков, общински председател на Движение „България на гражданите”, шести – Мария Монова, зам.-директор на дирекция „Военноисторически музеи” – Плевен, седми – Ивайло Йорданов от Червен бряг, осми – Пепо Петков, председател на СДС – Плевен, девети – д-р Николай Милев, председател на ДСБ – Червен бряг, десета – Красимира Лилова, областен председател на СДС, на следващите места са Преслава Дилкова, Валентин Калъпиш и Крум Пашовски.

rb3
Освен партиите, създали Реформаторския блок – Движение България на гражданите, Демократи за силна България, СДС, НПСД и БЗНС, към нас се присъединиха и Християндемократическата партия на България и Българска нова демокрация, коментира Зеленогорски. На предстоящия съюзен конгрес в неделя ще бъдат избрани председател на Реформаторския блок членове на Националния граждански съвет, информира Зеленогорски. Форумът, според него, ще е символичното откриване на кампанията на Реформаторския блок за цялата страна.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: