„Белите орли“ отнесоха Ботев Българене с 6:1

06.09.2014 20:05

beli1

Днес на стадион „Белите орли“ едноименният плевенски тим изигра своя първи мач в Б ОФГ Плевен – Изток. С много желание и силна игра нашите момчета се наложиха с категоричното 6:1 над отбора на Ботев Българене. Най-добрият играч на Орлите бе голмайсторът Здравко Милков, който се разписа 4 пъти във вратата на гостите.

belite5
„Белите орли“ направиха тренировка за загряване с фланелки с надпис Спортно училище „Георги Бенковски“. Целта на символичният жест бе да се покаже, че всички на терена са бивши или настоящи възпитаници на плевенското училище. Ето и съставът: Павел Василев, Дани Ангелов, Петър Николов, Николай Стоянов, Росен Височков, Георги Каменов, Мартин Христов, Здравко Милков, Ивайло Иванов, Любомир Блажев и Мирослав Пачев.
Намеренията и амбициите ми, свързани с клуба са сериозни, това коментира за Плевен за Плевен президентът на клуба Здравко Георгиев. Самият той е възпитаник на плевенското Спортно училище и се е захванал с голямо желание за възстановяване старата слава на плевенските орли, както и на футболния стадион.

belite2 belite3 belite4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: