Плевенските вложители в КТБ излизат на протест пред офиса на банката

04.09.2014 13:19

4.09.ktb

Вложителите в КТБ призовават за подкрепа спортни клубове. Те апелират ръководството, привържениците и служителите на всички фирми, собственост на Цветан Василев и подпомаганите от него и от КТБ баскетболен, футболен, волейболен клуб, Българска федерация по мотоциклетизъм, Българска федерация по бридж, Българска федерация по волейбол, Българска федерация по тенис, Българска спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи, сдружения, популярни личности, изявени български спортисти, учебни заведения, хора на науката, на изкуството и частни лица да се присъединят към протестите, пише БГНЕС.
Поредните протести на засегнатите от поставянето на КТБ и ТБ „Виктория“ под специален надзор ще се проведат на 8 септември, понеделник, в София, Пловдив, Бургас и Варна. Началото е в 18.00 часа, съобщават организаторите. В София и Пловдив недоволните ще се съберат пред сградите на БНБ. Във Варна сборният пункт е пред сградата на общината, а в Бургас, Плевен, Русе и Сливен – пред офис на КТБ.
Те призовават феновете и спортните клубове да подкрепят протестите в София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе и Сливен. Те са под надслов и с призив ПРОТЕСТ за уволнението на Искров и отваряне на оздравената КТБ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: