Бойко Цветков: Целта е една – първо място и влизане в професионалната лига!

04.07.2014 10:23

С 22-ма футболисти проведе вчера своята първа тренировка футболният отбор на Спартак. Освободените футболисти от изминалия сезон са: Васил Тодоров, Ахмед Карабакъров, Светослав Кръстев, Владимир Русинов, Йоан Петков, Пламен Илиев и заминалият за чужбина Даниел Цветков. Това информира за Плевен за Плевен старши-треньорът на плевенчани Бойко Цветков. И през новия сезон той ще работи с досегашния си щаб, като целта е една: първо място и влизане в професионалната лига.

boiko1
„Синьо-бялата” фланелка отново ще носят опитният халф Любомир Иванов и централният защитник Кристиян Григоров, които идват от Дунав (Русе), както и таранът Стефан Христов, играл за последно с Любимец в „А” група. След 5-месечно пребиваване в Германия в Спартак се завръща и Ивайло Дангуров. Нови имена в отбора са Петър Стоянов от Сливен и Марио Илиев от Разград, както и идващият от Стара Загора – Светлин Симеонов.

boiko2
„От 10-ти юли влизаме в 10-дневен лагер с двуразови тренировки. На 19-ти е първата ни котнтрола с Академик Свищов. Ще играем също и с Ботев Враца и два мача с Дунав Русе.”, коментира Цветков пред Плевен за Плевен. Той благодари на Община Плевен и местния парламент за финансовата подкрепа, като отбеляза, че от много години отборът не се е чувствал така спокоен и мотивиран да защитава футболната слава на града ни.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: