Малък талант от Левски с отличие от национален пленер

13.05.2014 13:15

13.05.levski

Шестгодишният Стефан Личев от ЦДГ „Слънце“ в Левски участва в творческа битка срещу 300 деца от школи по изкуства и училища със специално изучаване на изобразително изкуство на Националния детски пленер „Сънувани вълшебства” на 8 май в Сливен. За два часа от регламентираните четири в присъствието на квестори нашето момче нарисува спасителна акция при пожар и се класира на четвърто място. Той е получил поощрителната награда на журито за най-малък участник в пленера, разказа главният учител Светлана Любенова.
Националният детски пленер „Сънувани вълшебства” се провежда всяка година през месец май в Сливен, в рамките на фестивала на детската книга. В него участват деца и юноши на възраст от 7 до 14 години в две възрастови групи: 7-10 години и 11-14 години. Тази година децата са били разпределени да рисуват на четири места в Сливен: НХГ „Димитър Добрович“, Районната библиотека „Сава Доброплодни“, Обединен детски комплекс и 3 ОУ „Д-р Иван Селимински“.
Педагогическият екип на ЦДГ „Слънце“ поздравява Стефчо за достойното представяне на пленера, поздравява цялото му семейство и призовава да подкрепим неговия талант.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: