Авторитетен форум на стоматолозите от страната започва днес в Плевен

28.03.2014 8:34

28.03.dental

За трета поредна година Районна колегия – Плевен на Българския зъболекарски съюз е домакин на Национален форум по дентална медицина, който ще се проведе от днес до неделя. Националният форум е акредитиран и подкрепен от Управителния съвет на Българския зъболекарски съюз с максимален брой точки от ПМОЛДМ и е единствен по рода си на територията на Северна България.
Сред официалните гости на форума са поканени кметът на Община Плевен проф. Димитър Стойков, ректорът на МУ – Плевен проф. Славчо Томов, председателят на БЗС д-р Борислав Миланов и деканите на трите факултета по дентална медицина. През миналата година във форума взеха участие над 400 лекари по дентална медицина и студенти от факултетите в София, Пловдив и Варна. За първи път по време на форума ще бъде проведена интерактивна лекция и демонстрация с любезното съдействие на МУ – Плевен.
Стартът на форума ще бъде даден днес от 17 ч. в хотел „Балкан“ със състезание с благотворителна цел, а лекциите започват утре от 9 ч. в зала „Магнум“ на Втора клинична база.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: