Служители на областна администрация се обучават по проект

10.03.2014 17:17

eu-all-logos

Областна администрация- Плевен стартира изпълнението на проект „Компетентна и ефективна Областна администрация – Плевен”. Той се изпълнява с финансовата подкрепа на Оперативна програма Административен капацитет, приоритетна ос ІІ – „Управление на човешките ресурси”, подприоритет 2.2. „”Компетентна и ефективна държавна администрация”. Програмата е съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
Основните дейности по проекта предвиждат провеждане на общо 196 обучения на работещите в Областна администрация – Плевен. Те са свързани с подобряване на ключовите компетенции на служителите, както и със специализирани обучения според професионалните им дейности. Повечето служители ще преминат както чуждоезиково обучение, така и образователни модули на Института по публична администрация, за което ще получат съответните сертификати.
Срокът за изпълнение на проекта е 9 месеца и той трябва да приключи до 12 септември 2014 г. Сумата на безвъзмездната финансова помощ е 66 513,13 лв.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд

#тагове:

НАЙ-НОВИ: